Vi har fått et nytt familimedlem….

Forrige lørdag startet som mange andre lørdager hos oss… vi spiser frokost og drar på håndballkamper. Denne dagen skulle Mia spille i Tønsberg og Ida i Konnerudhallen. Desverre samtidig, så Robin dro med Mia og jeg med Ida. Før vi kommer oss ut døren, får jeg en melding fra en dame jeg ikke kjenner, men vi har felles venner på Facebook. Jeg har sendt denne damen en melding for flere uker siden, da vår felles venn hadde delt hennes innlegg om at hun hadde en valp som nå var ledig. Jeg spurte bare om mer info om valpen, hørte ingenting, regnet da med at den var solgt og har da ikke tenkt noe mer på den. I meldingen står det nå at hun har en valp ledig. En venninne av henne skulle egentlig ha denne, men venninen var blitt syk. Denne valpen er 8 uker og leveringsklar. Jeg viste at om jeg sa noe til jentene, så ble de ikke å klare å konsentrere seg om kampene. Så jeg svarte damen at vi skulle ha et familieråd samme ettermiddag.

Vi kom hjem fra kampene og da fortalte jeg først jentene om meldingen. Som forventet ble de superhappy og klarte ikke gjøre noe annet enn å tenke på valp. Så fikk vi også snakket med Robin. Han var (som forventet) litt mindre positiv, han mener at vi allerde har ganske mye å gjøre og har mange dyr… og det har han for så vidt også rett i. (Vi har en hund på 9 år, en katt på 12 år og en katt på 1 år.) Men han sier ok, og Kristoffer synes også det er greit. Vi melder litt til med damen og like etterpå så er vi på vei til Svarstad.. for å hente valp.! Vi rekker så vidt innom OBS for å kjøpe et halsbånd og litt valpe-mat, dyrebutikkene er jo stengt på lørdag ettermiddag. Vi har jo hund fra før, så vi har bl.a reisebur og også et større bur hjemme.

Etter å ha kjørt en drøy time i regn på mørke veier, kommer vi til en gård i Svarstad og får hilse på den ledige valpen, mammaen til valpen og 2 valpesøsken som venter på å bli hentet. Vi får snakket med dame som sendte melding, med hennes mann og sønnen. Alt ser og høres bra ut og valpen er like søt som forventet. Han er kanskje litt større enn forventet, for han er allerde over 7 kg, dvs like tung som hunden på 9 år vi har hjemme. Klokken 22.30 lørdag kveld er vi hjemme. Jentene er så glade at de tror de drømmer… er jo ikke så rart da, han er utrolig skjønn. Gleder meg til å ta bilder av han i studio, kanskje denne helgen… 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: