Priser

Alle fotograferinger hos meg starter med en samtale så jeg vet hva du ønsker og hva du vil bruke bildene til. Selve fotograferingen gjennomføres på avtalt sted til avtalt tid. Etter selve fotograferingen møtes vi online, eller i mitt studio, for å velge ut bilder o.l.

På både portretter, gravid, nyfødt, baby, familiefotografering, selskaper (som konfirmasjon) eller fotografering av dyr eller hobby kan du velge mellom ulike pakker som går på tid til selve fotograferingen og hvor mange webfiler du ønsker. Se prislister og mer info lengre ned på siden.

Alle typer fotografering:

Det er veldig hyggelig å forevige barna når de er veldig små, eller hva med allerede i magen? Ofte er det også en veldig hyggelig gave å gi bort til f.eks besteforeldre. Vil du ha ett antrekk og på ett sted så velger du den minste pakken. Ønsker du litt mer tid, evt flere uttrykk, flere antrekk eller flere filer? Da går du bare for en større pakke.

Dersom du vil ha samme stil på gravid – nyfødt og babybildene så ta alt hos meg. Du får 25% rabatt på de påfølgende fotograferingene!

Usikker på hvor lang tid det tar? Bare ta kontakt, så finner vi ut hvilken pakke som passer for deg.

Skal vi fotografere utenfor Sandefjord kommune så tilkommer reiseutgifter.

30 min – 3 webfiler 900,̵
60 min- 7 webfiler1400,̵
90 min- 12 webfiler1800,̵
120 min- 20 webfiler2200,̵
Ekstra webfiler: pr stk150,-