Familiebilder

Vil du bruke noen minutter på å få fine bilder og minner av din familie?

Det er gøy å ta litt ulike typer bilder, hele familien, bare barna, bare de voksne, portretter alene.. Her kan du se noen eksempler fra en familiefotografering i fjor høst. Vi brukte under 30 minutter på å ta selve bildene. Familien brukte nok litt tid på å gjøre seg klare, og jeg var ute i forkant å fant fin lokasjon og gjorde klart utstyr. Og så er det jo litt etterarbeid med bildene for meg. Men for familien var det ikke mange minutter å sette av for å få til dette. Familien har forstørret flere av disse bildene for å ha på en fotovegg de har i huset sitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: