Hobby: ATV

Denne kjekke gutten digger å kjøre fort. Det kan nok være at det er en arv fra pappaen, som alltid har vært veldig bilinteressert og som bl.a har drevet litt med bilsporten drifting.

Det er ikke så lett å finne områder for å kjøre med ATV for en gutt på 5 år, men jeg ble med de til en gård på Vestfossen. Her var det mulig å kjøre uforstyrret, og det var både en fin løype og også noen områder med litt utfordringer.

Det å ta bilder av hobbyen sin er kanskje ikke så vanlig at man bruker en fotograf til å ta bilder av. Men det er veldig gøye bilder å ha, også når man i voksen alder kan se tilbake på hva man har gjort. Det kan jo også bli noen skikkelig kule bilder som kan henges på vegg eller bruker i sosiale medier.

Denne gutten har nå blitt et år eldre og har begynt å kjøre gocart- så nå blir det snart en ny fartsfullt fotografering på banen i Andebu.

Vil du at jeg skal ta bilder av deg og din hobby?

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: