Testing testing testing

Det er mye testing for tiden…

Det skjer mye gøy, ikke minst med utvikling av siden og bloggen. I tillegg holder jeg på å pusse opp et rom i vårt anneks som skal bli til et lite fotostudio. Nå nærmer det seg at det blit skikkelig kaldt ute, og da kan det være greit å ha mulighet til å ta bilder inne med godt oppsatt fotolys. Flere lamper er bestilt og er på vei.. Blir veldig gøy å få gjort studioet klart til besøk. Tenker vel at det da blie noen «test-kunder» som skal få noen skikkelig gode tilbud. Kanskje du vil være en testkunde? Da tar du bare kontakt med meg og så finner vi et tidspunkt som passer, etter at studio er klart 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: