Hei på deg, Anja det er meg…

Så hyggelig at du er her inne 🙂

Jeg er da Anja. Jeg begynner vel å bli voksen, er gift og vi har 3 barn. Vi har også hund og 2 katter, som du da skjønner så er jeg veldig glad i både mennesker og dyr.

Jeg har utdannelse innen markedsføring og logistikk, men har alltid likt meg bak kamera. Når jeg for noen år siden bestemte meg for å starte eget firma, dukket det samtidig opp en mulighet for å jobbe som fotograf for et fotofirma som spesialiserer seg på portretter av barn. Barn og foto er jo to av mine favoritter, og det ble enda gøyere enn jeg trodde…. Så det gjør jeg fortsatt, men etter mange private henvendelser så startet jeg også opp med familiefotografering og portretter i mitt eget firma. Så nå kan jeg også hjelpe deg med fotografering av din familie eller om du ønsker portrettfotografering.

Jeg brenner for god kommunikasjon, det å hjelpe andre og det å se etter forbedringer. Dette tar jeg også med meg i fotograferingen, og det kommer deg til gode.

Du kan lese mer om meg på min nettside under fanen : om Anja.

Håper vi sees til en hyggelig fotografering!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: