Det nærmer seg jul….

Flere enn meg som føler at tiden bare flyr alt for fort avgårde? Vi er allerede godt ut i november! Snart skal det pyntes ute og inne, bakes mye (vi er veldig glad i å bake), se på julefilmer, spise julmat, være med familie, nyte litt ferie og alt annet som hører med til julen.En hyggelig tradisjon for mange er å sende julekort. Det har vi også gjort i mange år, men ikke de da to siste årene da særlig de to største barna/ungdommene ikke liker å bli tatt bilder av. Det må man jo respektere, samtidig som jeg prøver å fortelle de at når de bli eldre så vil de også se bilder av hvordan de ser ut nå.. Får heldigvis tatt noe, men da mest med mobilen. Vanskelig å få de i studio. Men da tenkte jeg at jeg kunne tilby andre å få tatt bilder til julekort hos meg. Så i morgen skal jeg gå opp på mørkeloftet vårt, for der står all julpynten vår, og så skal jeg lage julestemning inne i studio. Det blir litt rart, for jeg har ikke akkurat julestemning selv akkurat nå… men kanskje jeg får det i morgen da? Så tenkte jeg ta noen testbilder av familiemedlemmer, og så legge ut at jeg har noen ledige timer til fotografering. Jeg må være litt streng med tiden min, så det blir ikke kjempemange timer satt av til fotografering nå i november. Er så heldig at jeg skal ha to eksamener i månedsskiftet da i tillegg til andre jobboppgaver m.m.

Vil dere se noen av våre tidligere familiejulebilder? Vi pleier å ta bilder foran juletreet på julaften.. Dette er da mobil-bilder, i år får jeg være flink å bruke også Canon-kamera.

Dette er 2020
Dette er 2020
Dette bildet er fra før Mia var født. Ida og Kristoffer synes det var stas med pakker. Dette var en egen shoot for å lage julekort…

Jeg blir i veldig godt humør nå jeg ser på dette siste bildet. Det er jo ikke et teknisk kjempebra bilde, men begge ungene er så glade at det smitter over. Det kan være litt lettere å bestikke barn til å sitte rolig og bli tatt bilder av, enn ungdommer, i allefall her i gårdne. Her var det nok at de fikk åpne disse pakkene som var kjøpt inn for anledningen så vi fikk bilder til julekort.

Vi har mye venner og familie i nord som vi ikke kunne treffe så ofte, og da var det veldig hyggelig å kunne sende julekort med bilder og også med en hyggelig hilsen. Nå gleder jeg meg til å kunne hjelpe andre med å ta bilder, enten bare bilder av barna eller også sånn at de selv kan være på bilde sammen med barna.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: